Gemeente Sittard-Geleen gaat live met Gidso!

Met trots delen wij het nieuws dat de gemeente Sittard-Geleen succesvol live is gegaan met ons systeem Gidso! De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om dit mogelijk te maken, van inrichtingsessies tot datamigratie en gebruikerstrainingen. Onze collega’s waren gister aanwezig in Sittard om de livegang goed te laten verlopen. Een feestelijk moment kon dan ook niet ontbreken, er was door de gemeente zelfs een taart gemaakt om de mijlpaal te vieren.

Topicus Sociaal Domein bedankt de gemeente Sittard-Geleen voor het vertrouwen in Gidso. De prettige samenwerking die we gedurende dit project hebben ervaren zullen we de komende jaren voortzetten.

Mocht je meer willen weten over Gidso en wat het kan betekenen voor jouw gemeente, neem dan contact met ons op via het contactformulier!